4 long ciabatta or hoagie buns, split 2 tablespoons olive oil . 4 (6-ounce) fish fillets Salt and pepper to taste 1/2 teaspoon dried marjoram leaves 8 slices bacon, cooked crisp 1/3 cup mayonnaise 1/4 cup mustard
En, in afwachting om bediend te worden, gaan wij allen éérst naar youtube om het liedje “Smoet, vet, espe en spek” aan te leren… en dàn luidkeels te zingen in dat eetkrot natuurlijk.
vooral veel “bacon”
Ingredients
4 long ciabatta or hoagie buns, split
2 tablespoons olive oil .
4 (6-ounce) fish fillets
Salt and pepper to taste
1/2 teaspoon dried marjoram leaves
8 slices bacon, cooked crisp
1/3 cup mayonnaise
1/4 cup mustard
En, in afwachting om bediend te worden, gaan wij allen éérst naar youtube om het liedje “Smoet, vet, espe en spek” aan te leren… en dàn luidkeels te zingen in dat eetkrot natuurlijk.
“”afgesneden hoofden op bestelling”””