Zeer interessant. Knap stukje journalistiek. Buitengewoon relevant.
Gisteren gooide de nullenzender volgende vraag in de ether.
Poll van vandaag:
Weet de nullenzender waarom wij die de nullenzender noemen?
Zeer interessant. Knap stukje journalistiek. Buitengewoon relevant.
Gisteren gooide de nullenzender volgende vraag in de ether.
Weet de nullenzender waarom wij die de nullenzender noemen?
Het is een gerecht uit Frans Vlaanderen, of beter gezegd uit het nog steeds door Frankrijk bezette deel van Vlaanderen.
Vroeger hingen er borden met de tekst “interdit de cracher et de parler flamand”.
In feite had deze vraag een aanleiding moeten zijn om deze bezetting aan te klagen, en niet alleen van Frans Vlaanderen, maar ook van Artesië, Bretagne, Baskenland, Elzas…. allen slachtoffer van het eeuwenlange franse imperialisme.
Ik heb ook een prangende vraag . Hoe moet het nu verder ? Ik wil me wel bekeren tot de enige vredelievende , echte godsdienst maar ik heb mijn eerste communie gedaan en tot overmaat van ramp ook mijn plechtige communie. Wat moet Allah daarvan denken . Ik hoop dat mijn God , die van de Katholieken , mij snel met hulp en raad zal bijstaan . Ik hoop van harte dat de echte God nu echt opstaat en zich niet gaat verbergen achter een wolkje
Willen we eens informeren naar een toelatingsexamen?
Zelfs al heb je het vormsel ontvangen kan je nog altijd islamiet worden, zie het zo een beetje als de N-VA, ze pakken alles aan.
Waarom zou je daar kunnen op antwoorden, als je geen hersenen hebt?
Hm.. weet de redactie wat potjesvlees is?
Misschien dat de Fikken het weet?
Maar normaal moet men voor een juist antwoord ‘n beetje zuidelijker gaan, naar de streek van Veurne , Ieper, Poperinge maar vooral in Frans-Vlaanderen, de Westhoek met andere woorden.
Ja, ik weet wat potjesvlees is. En als Fikken en Roger de vraag lezen die zullen zeker weten wat dat is. Het is een mengeling van konijn, kip, en kalfsvlees dat samen gekookt wordt en achteraf overgoten met de bouillon waar ik het gekookt was, aangevuld met azijn citroen, kruiden en gelatine. Goed laten afkoelen in je koelkast. Mooi opgesteven en koud serveren, met een fris pintje, of een goed gekoelde rosé. Smakelijk, en als ze nu bij de VRT (sorry 0000) nog intelligente vragen hebben zal ik ze “proberen” te beantwoorden.
Natuurlijk kent Fikken “potjesvlees”, we brachten dàt steeds mee nà een “ritje” naar Auchamps. Er leeft hiér een soort mensen die liever sterven dan potjesvlees te eten…
Allergie?