“Geen samenzweringstheorie, maar wel een mathematische werkelijkheid”

Niet slechts in Europa, maar ook in talrijke buiten-Europa gelegen landen groeit de ongerustheid over de tomeloze immigratie. De vroegere Canadese buitenminister en voorzitter van de Canadese Volkspartij, Maxime Bernier, bestond het op X voor de omvolking te waarschuwen. Daarbij gaat het niet om een “rechtsextreme samenzweringstheorie”, zo schrijft hij, maar wel om een “mathematische realiteit”.

We citeren::

„It’s not a far right conspiracy theory, it’s a mathematical reality. We’re being replaced by immigrants.”

Bernier heeft 300.000 volgers op X. Ca. 1 miljoen hebben zijn bijdrage reeds gelesen – de meerderheid is het met hem eens

Da’s geen verrassing.. In 1981 toonden de statistieken dat 93.3% der Canadezen blank was. In 2021… slechts nog 69.3%. De niet-blanke bevolking van Canada is tijdens de laatste 40 jaar met 773 procent gegroeid. En wat blijkt? De linksliberale Trudeauregering vindt dat nog niet genoeg. Deze heeft een doel, nl. minimum 500.000 immigranten naar Canada te halen. En… meer dan 600.000 illegalen, die reeds in Canada vertoeven, zullen de Canadese nationaliteit verleend worden.

De ontevredenheid over deze ontwikkeling wordt ook in Canada groter. Bij een enquête in 2019 meenden 40% dat er te veel niet-blanken in het land vertoefden. En 37% vinden zelfs dat de omvolking een opzettelijk politiek plan is.