De gevolgen der verrijking

Als men de derde wereld binnenhaalt, wordt men zelf de derde wereld.

Het is een open deur intrappen: onze steden verloederen met de dag steeds meer. Niet alleen ons geliefde Antwerpen, het gehate Brussel… maar ook talrijke steden in andere westerse landen waar de verrijking toegeslagen heeft.

Hier volgen enkele voorbeelden van steden die om zeep gekleurd werden:

  • Londen: in het jaar 2020 woonden er 3.2 miljoen immigranten, of 37% van de bevolking
  • Athene: in het jaar 2023 woonden er ca. 850.000 immigranten, of 18% van de bevolking
  • Stockholm: in het jaar 2023 woonden er meer dan 650.000 immigranten, of 25% van de bevolking
  • Brussel: in het jaar 2023 was 30% van de 1.2 miljoen inwoners immigranten. (en daarmee worden niet de EUrocraten bedoeld!)
  • Marseille: in het jaar was ca. 35% van de 870.000 inwoners van buitenlandse origine
  • Berlijn: in 2023 huisden er ca. 1 miljoen immigranten, goed voor 30% van de bevolking
  • Parijs: in 2023 telde men bij de bevolking 20% immigranten.
  • De lijst kan aangevuld worden met ontelbare andere steden: Antwerpen, Wenen, Rotterdam, Hamburg met telkens dezelfde problemen.

Meer details vindt u bijgaande video. Er is één constante: politici zijn bezorgd…

Lieve kijkbuiskinderen, nu snel naar jullie warme bedjes. Oogjes toe en snaveltjes dicht.

German Dream GmbH

Grüne scherpslijpster Katrin Göring-Eckardt wil de bevolking de mogelijkheid bieden “rechtse” medeburgers, familie, vrienden, kennissen, collega’s, buren… aan de schandpaal te nagelen… euh… niet letterlijk, maar wel de (rechtse) politieke voorkeur te melden aan de overheid. Kortom: ze wil dat haar landgenoten hun Stasi-verleden kunnen herbeleven…

Zij maakte haar idee, haar wens, bekend op een evenement van German Dream GmbH (… Duitse Droom… – ook Duitsland ontsnapt niet aan de verengelsing, de zegen van de verrijking… ), – een organisatie die gesteund wordt door de rode binnenministerin Nancy Faeser.

Tja. Zo zie je maar dat met het “democratie”-vlaggetje zwaaien niet het DDR-verleden uitwist met – U zal zich herinneren – de verklikkersbende van en voor de Stasi.

Ook dit noemt men “verrijking”!

4.600 euro (… netto !!!) sociale uitkeringen in Oostenrijk aan Syrische familie – links wil bedragen verhogen

Na de onthulling in de Oostenrijkse krant Heute is het migratiedebat in Oostenrijk ten volle losgebarsten. Volgens het – intussen bevestigde – persbericht zou een Syrische familie vluchtelingen, met 7 kinderen verblijvend in de hoofdstad Wenen maandelijks 4.600 euro per maand aan sociale uitkeringen ontvangen. Terwijl sociaaldemocraten de uitkeringen willen verhogen, stelt de rechtse FPÖ dat “men duidelijk alle werkenden in Oostenrijk in het gezicht uitlacht”.

Volgens het bericht in Heute ontvangen de ouders elk 809 euro per maand, verhoogd met 51 euro, omdat de minderjarige kinderen nog thuis wonen. 6 van de 7 kinderen ontvangen elk 312 euro en 995 euro worden uitgekeerd voor de huur van het appartement. Ter vergelijking: Oostenrijkers die voltijds werken, verdienen gemiddeld 2.643 euro per maand en het minimumpensioen in Oostenrijk bedraagt momenteel 1.155 euro. Peter Hacker, (sociaaldemocratisch) gemeenteraadslid en gevolmachtigde voor sociale zaken in Wenen, verdedigt de uitkeringen: “Elk kind is welkom in Wenen en moet toch te eten krijgen”.

“Het is niet genoeg…”

Het kan ook anders…

Op 29 september zijn er parlementsverkiezingen in Oostenrijk. In het kader daarvan heeft de sociaaldemocraat Andreas Babler voorgesteld om de familiale basisuitkeringen nog te verhogen, omdat ze momenteel aan de lage kant zijn. Op basis van zijn voorstellen zou dezelfde Syrische familie met 7 kinderen na de verkiezingen een vergoeding tot 6.800 euro per maand kunnen ontvangen. Volgens de Oostenrijkse kanselier Karl Nehammer (ÖVP) zijn deze linkse voorstellen “niets anders dan een aanval op al diegenen die ’s morgens opstaan om te werken, en dit elke dag opnieuw”. Nehammer wil de sociale uitkeringen beperken tot die mensen die minstens 5 jaar legaal in Oostenrijk verblijven.

De rechtse FPÖ, die in Neder-Oostenrijk momenteel mee aan de regeringsknoppen zit, bewijst dat het anders kan: een vluchtelingenfamilie met dezelfde samenstelling ontvangt er maandelijks 2.450 euro. Herbert Kickl, FPÖ-voorzitter, wijst met beschuldigende vinger in de richting van Nehammer, die met zijn laks migratiebeleid uiteindelijk verantwoordelijk is voor de massale migratie in Oostenrijk en de sociale uitkeringen zoals ze momenteel bestaan.

Volgens recente peilingen zou de rechtse FPÖ momenteel kunnen rekenen op 28 procent van de stemmen, de centrumpartij ÖVP op 22 procent en de sociaaldemocraten op 21 procent. Ook Oostenrijk is klaar voor een ander migratiebeleid.

Peter Logghe

Ook dit noemt men “verrijking”!

In Berlijn – Lichtenberg wordt een hotel tot vluchtelingenopvang omgebouwd. Dit kost de belastingbetaler uiteindelijk meer dan 140 miljoen euro. Het hotel – 25.000 m2 – sluit omwille van de nieuwe bestemming zijn deuren; het personeel moet op andere plaatsen in de stad gaan werken. Berlijn mag zich verheugen op de 1200 “vluchtelingen”…

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan

De eigen bevolking is niet bepaald enthousiast. Zij moeten jarenlang naar een woning zoeken – er heerst woningkrapte – nieuwkomers, daarentegen…

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan

Justitie en strafmaten bij onze oosterburen

Men kan zich afvragen of de Duitsers masochisten zijn. Hun Ampelregering is “von allen guten Geistern verlassen”. M.a.w. ze zijn zo zot als een achterdeur.

Plotseling is het mogelijk immigranten terug te sturen. Zij het met een kleine kanttekening: ze moeten veroordeelde zware criminelen zijn. Zoals moordenaars en verkrachters. Maar dan moeten ze wel meerderjarig zijn. Immers, minderjarigen weten niet wat ze doen. Hun hersenen zijn nog niet voldoende ontwikkeld om een schuldbesef te kunnen dragen. Bon, uiteindelijk – na de unanieme verontwaardiging over de zoveelste messentrekkerij, ditmaal in Solingen tijdens een feest dat de bewierookte “Vielfalt” (… diversiteit) moest vieren – kon er eindelijk een vliegtuig vertrekken met 28 zware jongens aan boord richting Kaboel.

Vroeger, in de tijd dat de dieren nog spraken, moest men uit de gevangenis uitbreken. Daarvoor had men een plan en handlangers – intra muros en/of extra muros – nodig. En dit liep niet altijd van een leien dakje: het risico en het geweld zijn niet denkbeeldig.

Vandaag liggen de kaarten heel anders. Men laat zich deporteren, krijgt 1000 euro contant voor de medewerking, geniet een tijdje van een onverhoopte vakantie, en reist vervolgens terug naar het gastland. Met die 1000 euro heeft men dan een andere identiteit aangenomen, de baard wordt getrimd, de zwarte haren gekleurspoeld, kortom: niets staat de terugkeer in de weg. Veel eenvoudiger dan een gevangenisuitbraak.

Vergelijken we even met Monopoly.

  • Spelregel vroeger: je belandt op “U gaat naar de gevangenis. U gaat niet via start. U krijgt geen geld bij het passeren van “start”.
  • Spelregel vandaag: U verlaat de gevangenis. U krijgt 1000 euro. En dan kan het spel opnieuw beginnen.

En dan zijn er de wespen. Volgens de Duitse wetgeving zijn dit dieren die beschermd moeten worden. Ze mogen dus niet gedood worden. Wie desondanks een welgerichte mep uitdeelt en – zonder een geldige reden een wesp uitschakelt, kan met een boete van 5000 tot 65.000 euro bestraft worden.

Prioriteiten…

https://www.bussgeldkatalog.org/tierschutz-wespe

Droefheid en angst in Solingen

Politici, doe eindelijk iets, een roosje leggen brengt de slachtoffers niet terug. Een bloem verhindert niet dat een volgende messenaanval in een andere stad zal gebeuren (zie tweede video onderaan). Is het niet in Duitsland, dan is het in Frankrijk, in Italië, in het land b… kortom overal waar de verrijking toegeslagen heeft. De vraag is niet of, maar wel wanneer. Messen vanaf een bepaalde grootte verbieden is zoiets als vrouwen verbieden handtassen te dragen. Tenslotte kan men even goed iemand doden met een schroevendraaier of een ander werktuig. “Kurieren am Symptom”, noemt men dat. Men moet geen messen verbieden, maar wel degenen de wacht aanzeggen die hierheen komen om ons te vermoorden. Men moet geen korte rokken of décolleté’s verbieden, maar wel degenen die dit aanstootgevend vinden, de toegang tot het land ontzeggen. Wij moeten onze menu’s in kinderdagverblijven, scholen, opvangplaatsen, klinieken en rusthuizen niet richten naar Mohammeds voedingsrichtlijnen. Wij moeten onze wetgeving niet aanpassen opdat zij niet tegen de lamp kunnen lopen. Integendeel, degenen die wij welwillend onderdak verlenen, moeten in onze gratie zien te komen uit dankbaarheid voor onze vrijgevigheid. Vooral moeten wij consequent ons eigen land, onze eigen bevolking verdedigen en steunen. En die boodschap moeten wij vrij en vrank overal kunnen uitdragen, zonder dat we in de rug geschoten worden door onze eigen overheid, met de beschuldiging dat we racisten zijn.

Gezond verstand keert terug

… wellicht omdat de klanten niet bepaald welwillend staan t.o.v. het woke-gedoe

“Autofabrikant Ford gaat het diversiteitsprogramma voor werknemers aanpassen….

Ford stapt onder meer uit een programma van de Human Rights Campaign Foundation, waarbij beoordeeld wordt hoe lhbti’ers behandeld worden op de werkvloer. Ook stopt het autobedrijf met sponsoring van evenementen die diversiteit bevorderen, zei Ford-topman Jim Farley in een e-mail naar medewerkers….”

Lees: https://nos.nl/artikel/2534942-topman-ford-past-diversiteitsprogramma-aan-na-druk-van-conservatieven

“We weten niet waarom.”

In het gemeenschapsonderwijs (GO!) moeten verhoudingsgewijs dubbel zoveel leerlingen blijven zitten als in katholieke scholen. Die tendens bestaat al jaren, en de kloof tussen de onderwijsnetten wordt steeds groter.

Volgende week zullen 27.457 leerlingen het schooljaar starten in hetzelfde leerjaar als vorig schooljaar. Dat zijn er 8.962 uit het lager en 18.495 uit het middelbaar onderwijs.

Lees: https://nnieuws.be/artikel/dubbel-zoveel-zittenblijvers-gemeenschapsonderwijs-als-katholiek-onderwijs-al-jaren-zo-maar

Lachen mag… eventueel groen

“Het mopje gaat dat de Rode Duivels beter zouden verkassen naar de Paralympische Spelen, dan winnen ze misschien nog eens een tornooi. In de categorie mentale beperking zie ik zeker mogelijkheden, en kan de ploeg een gemiddeld IQ behalen dat een stuk onder de maximumnorm ligt, zijnde 70. Daarenboven is de angst voor de tegenstander bij deze ploeg zo groot en algemeen, dat verlammingsverschijnselen optreden waardoor ze ook voor de rolstoelcategorie in aanmerking komen.”…

… “Transformeer je gebrek tot gave. Vroeger kon je enkel nar worden als je een voldoende grote bochel had. Een spraakgebrek was een plus. In kermissen en circussen, maar ook in allerlei stand-up performances exposeren mensen hun lichamelijk of psychisch defect als troef. Het woke-denken weet met deze humor geen raad, net omdat het slachtofferisme en de anti-discriminatieriedel overstegen worden…”

Grondig onderzoek

In Süd-Tirol werd een lijk met daarnaast een kettingzaag gevonden. De politie voert een grondig onderzoek om vast te stellen of het om een misdrijf, een ongeval of zelfmoord gaat.

Klein detail:... het lijk was onthoofd!!!!…

“Zelfmoord???”… Eén ding is zeker, de politie voert daar een “grondig onderzoek”…

ermittlungen-laufen-24-jaehriger-in-suedtirol-enthauptet-neben-kettensaege-aufgefunden